Facebook
1001 Nachten
Traiteurdienst
Video Safi Safi

Contacteer ons

Safi Safi
Reinaertstraat 101
9000 Gent

Stratenplan

Gsm: +32 (0)477/63.33.33
+32 (0)485/43.84.40

E-mail: restaurantsafisafi@hotmail.com
BTW: BE0782.180.185

Makkelijk parking te vinden aan de de oude bowling (Meibloembowling) in de Meibloemstraat via de Reinaertstraat.

Reserveer nu!!

Openingsuren

Ma - Di: gesloten
(Open voor groepen vanaf 8 personen)

Wo - Zo: 12u00 - 14u00 en van 18u00 - 22u30


Safi Safi maakt van de nood een deugd


Routebeschrijving naar Safi Safi

Over Safi Safi


Welkom bij Marokkaans restaurant Safi Safi in Gent

Safi SafiDe Marokkaanse keuken is van de grootste ter wereld. Dat is te danken aan de lange bewoningsgeschiedenis van het land, en aan een verrijkende interactie van verschillende culturen. De arabo-andalousische cultuur, de verschillende mediterrane beschavingen, de berberse en Afrikaanse tradities, in Marokko komen zij alle samen in een mozaïek die in vele domeinen van het leven, waaronder de gastronomie, een tintelende rijkdom uitstraalt. Het is een geraffineerde keuken, met uiteenlopende aroma’s en smaken, met zoet en zuur, en met vlees of vis of vegetarisch.

Mohammed Ouazzi groeide op in die mozaïek van verschillende culturen en temidden van een grote gastronomische familie. In Restaurant Safi Safi in Gent deelt hij zijn kennis en liefde met al wie er open voor staat. Zijn gerechten worden met passie bereid. Er wordt geen protocol verkocht, maar des te meer kwaliteit en geraffineerde versheid.


Specialiteiten
Restaurant Safi Safi serveert verschillende tajines, couscous, pastilla’s, gevuld gevogelte en vis of vlees met fijn gekruide vullingen. In het bijzonder denken we daarbij aan de pastilla met kip (een fijn bladerdeeggebak met amandel en kip en aangepaste kruiden dat wordt gepresenteerd met vers gekarameliseerd fruit), de pastilla met vis (gevuld met vijf/zes soorten vis en aangepaste kruiden, en gepresenteerd met Sint-Jacobsschelpjes, scampi’s, en een assortiment groenten, verfijnd met een lekker sausje), gevulde inktvis of gevulde jonge duiven. Alles kan worden afgerond met een theeceremonie, lekkere verse Marokkaanse muntthee met Marokkaanse gebak, b.v. amandel met geraffineerde oranjebloesems en aangepaste kruiden. Een zoet maar licht dessert, en bijzonder digestief.

Traiteurdienst
Onze specialiteit is het verzorgen van maaltijden en feesten voor groepen (in het restaurant tot 60 personen, op verplaatsing tot 300 personen): trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten of zakendiners. Daarbij kunnen we indien gewenst ook zorgen voor het optreden van een buikdanseres, of voor live Marokkaanse muziek.

Contacteer Restaurant Safi Safi uit Gent
Haspelstraat 33, 9000 Gent (gemakkelijk te bereiken langs Reinaertstraat 101) | parkeermogelijkheid in Meibloemstraat (aan vroegere Meibloembowling)
+32 (0)477 63 33 33 | +32 (0)485 43 84 40 | restaurantsafisafi@hotmail.com

Openingsuren: Ma - Di: gesloten - Wo - Zo: 12u00 - 14u00 en van 18u00 - 22u30
 
Maandag en dinsadg open voor groepen vanaf 8 personen.
 
Traiteurdienst alle dagen open.

Tijdens de Gentse Feesten is Safi Safi ook open op maandag- en dinsdagavond.